Lindefallet 417

Lindefallet 417

Slutpris

750 000 kr


Lindefallet— Enånger— Hudiksvall

Lindefallet 417


Slutpris
750 000 kr

Lindefallet— Enånger— Hudiksvall

Praktisk tegelvilla i centrala Lindefallet!

Välkommen till Lindefallet 417 - en lättskött 1 1/2 plans villa med källare som erbjuder en perfekt kombination av klassisk stil och modern komfort.

Bostaden rymmer kök, vardagsrum, allrum, badrum, wc samt tre sovrum och källarvåning. Entréplan består av ett äldre kök utrustat med spis/ugn, kyl/frys, fläkt och diskmaskin. Badrummet renoverades under 2022 och har nu fått en uppfräschning med moderna inslag. Här finner du en stilren våtrumsmatta och våtrumstapet, vikbara duschväggar som skapar en praktisk och rymlig duschhörna, tvättställ, wc samt att det är förberett för tvättmaskin. Sovrum med gott om förvaringsutrymme tack vare garderober. Vardagsrummet och allrummet erbjuder ytor för umgänge och altanen med tak blir en perfekt plats att njuta av soliga dagar och skapa minnesvärda stunder med vänner och familj. På ovanvåningen finns ytterligare två sovrum och hall samt en separat wc för bekvämlighetens skull.

Källaren rymmer tvättstuga med arbetsbänk, pannrum, hobbyrum samt garage.

Lättskött trädgård med stor gräsmatta, buskar, planteringar och jordkällare. Gästhus med allrum och enklare kök samt en förrådsbyggnad med garage och mycket förvaring.

Denna tegelvilla i centrala Lindefallet är ett perfekt hem för den som vill ha en kombination av charm, bekvämlighet och utrymme.

Välkomna på visning!


Boarea/biarea
110/82 kvm
Driftkostnad
25 862 kr/år
Tomtarea
1 716 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-07-14

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Lindefallet såldes av oss 2023-07-14. Se alla våra försäljningar i Enånger samt även på Lindefallet.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.