Lindefallet 808

Lindefallet 808

Slutpris

1 000 000 kr


Lindefallet— Enånger— Hudiksvall

Lindefallet 808


Slutpris
1 000 000 kr

Lindefallet— Enånger— Hudiksvall

Charmigt torp i Lindefallet!

Välkomna till Lindefallet 808 - ett smakfullt inrett torp beläget i ett område med härlig skog och natur. Denna fastighet är en riktig pärla med ett mysigt bostadshus, snickarverkstad, växthus, vedförråd och carport samt förvaring i uthusbyggnad.

På entréplan möts du av en välkomnande hall som öppnar upp för den lantliga atmosfären i detta hem. Köket är rustikt och trevligt, utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis/ugn och fläkt samt plats för matbord. I det ljusa vardagsrummet finns en gjutjärnskamin placerad och här finns utgången till det rymliga trädäcket med härlig kvällssol. Duschrum utrustat med dusch, tvättställ, wc och tvättmaskin. På övervåningen hittar du en hall med utgång till balkong och två sovrum, båda med generöst förvaringsutrymme för dina kläder och tillhörigheter.

Denna fastighet erbjuder också möjligheter för den trädgårdsintresserade. Ett stilfullt, nybyggt växthus med murad sockel ger en perfekt plats för odling större delar av året. Dessutom finns det gott om utrymme för ytterligare odlingar i befintliga land och pallkragar där du kan plantera allt du önskar. För naturälskaren är detta område en dröm. Här finns närhet till svamp- och bärmarker där du kan plocka dina egna godsaker direkt från naturen eller varför inte bara njuta av långa promenader eller cykelturer i det vackra landskapet. Här finns även en isolerad förrådsbyggnad som idag används som verkstad samt en uthusbyggnad som används som vedbod, förvaring och carport.

I Lindefallet bor man med närhet till både Hudiksvall och Söderhamn, med alla bekvämligheter som erbjuds.

Om du söker en fridfull plats att komma bort från vardagens stress och en möjlighet att leva närmare naturen, då är detta torpet ett perfekt val. Varmt välkomna på visning!


Boarea
114 kvm
Driftkostnad
23 877 kr/år
Tomtarea
1 096 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-10-25

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Lindefallet såldes av oss 2023-10-25. Se alla våra försäljningar i Enånger samt även på Lindefallet.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.