Åkerbärsvägen 27 / Sätra / Gävle

Barnvänligt kedjehus!

Slutpris
900 000 kr
Boarea
111 kvm
Avgift
6 143 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åkerbärsvägen såldes av oss 2019-11-15. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Åkerbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta mysiga kedjehus om 127 kvadratmeter i härliga Sätra. Här hittar du en optimalt planerad, barnvänlig och ljust kedjehus med härlig rymd och stor potential.

Området med kedjehusen byggdes redan 1989 och i denna bostad finns i stort sett alla originaldelar kvar. Detta är alltså en fantastisk bostad för dig som uppskattar gammal charm eller har som dröm att sätta sin egen prägel på sin framtida bostad. Med stora sällskapsytor, tre sovrum, två badrum , rymligt kök och gott om förvaring är detta passande för den som vill ha plats för hela familjen.

På Åkerbärsvägen omges du av både rogivande grönska och trevliga grannar. En kort promenad från bostaden når du skola, förskola och lekplats och en lite längre promenad från bostaden erbjuds matbutiker, hälsocentral, apotek, rofyllda grönområden, idrottsanläggningar och vackra promenadstråk. Fina promenad- och cykelvägar in till Gävle centrum!

Detta är en kommande försäljning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sätra

Här finns allt från radhus till lägenheter, med närhet till grönområden och gång- och cykelvägar. Sätra har allt från stort idrottsutbud med en nybyggd idrottsskola till ett av Gävles campusområden.

Nöje

Sätra har en stor fritidsgård mitt i centrum där barn och ungdomar är välkomna. För hockeyintresserade finns Brynäs hemmaarena nära belägen samt GIF:s hemmaplan för fotbollsintresserade.

Fritid

Här bor du i närhet av elljusspår med möjlighet för både sommar och vintermotion. På Gavlehov hittar du Gävles nybyggda multiarena för friidrott, innebandy och övriga sportaktiviteter. Här har du bland annat tillgång till Brynäs IF:s hockeymatcher och fotboll på Gefle IF:s nybyggda fotbollsarena.

Kommunikation

Här tar du dig lätt fram med cykel eller till fots. För dig som åker kommunalt finns bra bussförbindelser som enkelt tar dig dit du ska. Här har du många fina cykelvägar som leder dig till stadens centrum och sjukhus.

Familjeliv

Sätra Centrum som ligger i hjärtat av stadsdelen, erbjuder mataffär, apotek, frisör, restaurang m.m. Här hittar du allt till högstadieskolan Prolympia till ett flertal förskolor. samt ett stort campusområde för dig som studerar på högskolan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.