Engelbrektsgatan 3 / Centralt/ Väster / Gävle

Välkommen till en tjusig stadsvilla från tidigt 1900-tal !

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea
130 kvm
Avgift
5 295 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna gårdshus på Engelbrektsgatan såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Engelbrektsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt/ Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en moderniserad och renoverad 2-plans stadsvilla om hela 130 kvm och 4-5 rum i lugnt läge intill Bolougnerskogen och bra närhet till nöjesliv & shopping i city. Tilltalas du av attribut som fina kakelugnar, höga fönster, trägolv, synliga takbjälkar och högt i tak - ja då har du kommit rätt.

Villans entréplan erbjuder ett nybyggt kök med bra maskinstandard, vardagsrum med kakelugn samt 1-2 sovrum. På övre plan erbjuds 2 stora rum som kan disponeras som sovrum alternativt sällskapsrum plus ett härligt helkaklat badrum som både har inbyggd dusch med ångbastu och jaccuzzi-bad.

Fasad, entré och fönsterbågar - har hösten 2018 renoveras och målats. Bostaden är 2016 invändigt renoverad och moderniserad - ytskikt har renoverats i en genomgående stil och färgsättning som förenar det ursprungliga och det moderna. Ursprunglig karaktär har bevarats med tjusiga originaldetaljer- tex kakelugnar, trägolv, stuckatur och synliga takbjälkar. Nya ledningar för el, vatten och uppvärmning inklusive nya radiatorer har installerats. Fiber är indraget i huset. Parkeringplats invid husets entré.

Stadsvillan är en del av Brf Sockenkyrkan - bostadsrättsföreningen ansvarar för byggnaden, värmesystem, ledningar, tak, fasad mm. I månadsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, vatten, yttre underhåll mm. Bostadsrättsinnehavaren ansvarar för kostnad för elförbrukning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn