Häggvägen 18

Häggvägen 18

Slutpris

3 370 000 kr


Fridhem— Gävle

Häggvägen 18


Slutpris
3 370 000 kr

Fridhem— Gävle

Enplansvilla med källare i populära Fridhem!

Nu finns äntligen chansen att köpa detta gedigna tegelhus i populära Fridhem. Välkommen in till denna välplanerade enplansvilla med källare, belägen i en ljuvlig trädgårdsmiljö på lugn gata med fri utsikt åt båda hållen!

Här har mycket av originalcharmen bevarats med stavparkett, dörrar och öppen spis. Praktisk planlösning med flertalet sällskapsytor både ute och inne. På entréplan finns kök, vardagsrum, badrum och tre sovrum. En trappa ner finner ni en stor gillestuga, tvättstuga, matkällare, gäst-WC, hobby-rum och flera rum för förvaring.

Vidbyggt garage med utgång från källaren. Lummig tomt med härlig lekyta för barnen. Mycket barnvänligt område med närhet till omtyckt dagis och skola. Ett stenkast bort finns även Coop och dess utbud, även närhet till Hemlingby med vacker natur och Hemlingby-köpcentrum.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
92/118 kvm
Driftkostnad
33 102 kr/år
Tomtarea
700 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-04-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.