Krikonvägen 6 / Sätra / Gävle

Härlig modern familjevilla om 138+138 kvm

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
134/162 kvm
Driftkostnad
47 605 kr/år
Tomtarea
925 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2020-07-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Krikonvägen såldes av oss 2020-07-09. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Krikonvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sätra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en generös och stilmässigt moderniserad familjevilla om 138+138 kvm i två plan med massor av utrymme för umgänge och familjeliv. Den underbara terrassen i skyddat och soligt läge mot allmänning inbjuder till lek med barnen och umgänge med familj och vänner. Och såklart kan soldyrkaren få många varma stunder här. Och med 3+2 sovrum får den stora familjen plats på Krikonvägen 6.

Villans entréplan erbjuder fantastiska ytor för fest och vardag där matplats & kök & vardagsrum möts i en sammanhållen öppen planlösning. Master bedroom med garderobsvägg och direkt anslutning till terrass - härlig hotellkänsla att kliva rakt ut till solen ! Dessutom helkaklat lyxigt badrum och 2 bra sovrum för familjens barn och tonåringar.

Källarplanet - delvis i sutteräng - är genomgående inrett för boende. Vad sägs om allrum med öppen spis, 2 sovrum/gästrum, rikligt med förvaringsytor, helkaklat badrum, gym/hobbyrum samt klädvårdsrum med tvättmaskin & torktumlare.

Vidbyggt garage med anslutning från källarplanet.

Villan är genomgående stilmässigt moderniserad och renoverad under senare år - bara att flytta in.

Välkommen på visning - vänligen boka visningstid för att bäst hantera samhällets rekommendationer !

Mäklarhusets visningsstrategi är nu ytterligare förbättrad. Alla visningar förbokas med begränsat antal besökare per visningslott. Med hjälp av modern teknik erbjuder vi även individuella digitala visningar, VR-visning via internet, bostadsfilmer och digitala prospekt. Och du kan såklart få en helt personlig visning av bostaden på en tid som passar dej bäst – Mäklaren visar bostaden endast för dej. Hör av dej för mer info.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sätra

Här finns allt från radhus till lägenheter, med närhet till grönområden och gång- och cykelvägar. Sätra har allt från stort idrottsutbud med en nybyggd idrottsskola till ett av Gävles campusområden.

Nöje

Sätra har en stor fritidsgård mitt i centrum där barn och ungdomar är välkomna. För hockeyintresserade finns Brynäs hemmaarena nära belägen samt GIF:s hemmaplan för fotbollsintresserade.

Fritid

Här bor du i närhet av elljusspår med möjlighet för både sommar och vintermotion. På Gavlehov hittar du Gävles nybyggda multiarena för friidrott, innebandy och övriga sportaktiviteter. Här har du bland annat tillgång till Brynäs IF:s hockeymatcher och fotboll på Gefle IF:s nybyggda fotbollsarena.

Kommunikation

Här tar du dig lätt fram med cykel eller till fots. För dig som åker kommunalt finns bra bussförbindelser som enkelt tar dig dit du ska. Här har du många fina cykelvägar som leder dig till stadens centrum och sjukhus.

Familjeliv

Sätra Centrum som ligger i hjärtat av stadsdelen, erbjuder mataffär, apotek, frisör, restaurang m.m. Här hittar du allt till högstadieskolan Prolympia till ett flertal förskolor. samt ett stort campusområde för dig som studerar på högskolan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.