Norra Åbyggebyvägen 70b / Norra Åbyggeby / Gävle

Modern villa!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
160 kvm
Driftkostnad
27 355 kr/år
Tomtarea
3 466 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2016-11-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Norra Åbyggebyvägen såldes av oss 2016-11-22. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Norra Åbyggebyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Åbyggeby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en fantastisk Mjöbäcksvilla i 1,5-plan om 160 kvm fördelat på 6 rum och kök byggd 2011. Belägen i lantlig idyll med gröna omgivningar! Ett modernt boende i klassiskt utförande med bergvärme och dubbelgarage med carport och förrådsytor!

Entréplan erbjuder luftiga ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med värmande kamin och anslutning till terrass. Helkaklat badrum och tvättstuga med klinkergolv och grovingång. Totalt fyra sovrum vara ett på entréplan. Allrum samt möjlighet till ytterligare ett badrum på övre plan.

Fiber från Gavlenet dras in under våren 2017 och bekostas av säljarna. Utbyggnad av kommunalt vatten och avlopp planeras i området innan 2022.

En perfekt bostad för den större familjen med sina generösa ytor och för den som värdesätter lugnet och närheten till naturen samtidigt som centrala Gävle nås inom 20 minuter!

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration