Sök Meny
Såld

Gävle - Norra Åbyggeby / Norra Åbyggebyvägen 70b

Modern villa!

Välkommen till en fantastisk Mjöbäcksvilla i 1,5-plan om 160 kvm fördelat på 6 rum och kök byggd 2011. Belägen i lantlig idyll med gröna omgivningar! Ett modernt boende i klassiskt utförande med bergvärme och dubbelgarage med carport och förrådsytor!

Entréplan erbjuder luftiga ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med värmande kamin och anslutning till terrass. Helkaklat badrum och tvättstuga med klinkergolv och grovingång. Totalt fyra sovrum vara ett på entréplan. Allrum samt möjlighet till ytterligare ett badrum på övre plan.

Fiber från Gavlenet dras in under våren 2017 och bekostas av säljarna. Utbyggnad av kommunalt vatten och avlopp planeras i området innan 2022.

En perfekt bostad för den större familjen med sina generösa ytor och för den som värdesätter lugnet och närheten till naturen samtidigt som centrala Gävle nås inom 20 minuter!

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Gävle / Norra Åbyggeby
Norra Åbyggebyvägen 70b
Slutpris: 3 500 000 kr
Boarea: 160 kvm
Driftkostnad: 27 355 kr/år
Tomtarea: 3466 kvm
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2016-11-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Gävleborg / Gävle / Norra Åbyggebyvägen