Ringlavsvägen 11 / Järvsta / Gävle

Ett hem utöver det vanliga

Slutpris
4 800 000 kr
Boarea/biarea
122/65 kvm
Driftkostnad
28 530 kr/år
Tomtarea
976 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-10-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Ringlavsvägen såldes av oss 2020-10-20. Se alla våra försäljningar i Gävle samt även på Ringlavsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Järvsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finner du smakfulla och påkostade materialval, som är långt utöver det vanliga. En bostad där man tänkt på samtliga detaljer. Härligt ljusinsläpp, där du känner närheten till naturen, men samtidigt kan njuta av en nästintill helt insynsskyddad bostad. En lättskött trädgård, där du samtidigt får en grönskande känsla. En öppen och en modern planlösning, där man lyckas kombinera en gedigen traditionell planlösning. Helt enkelt, en balanserad villa som har allt och lite till. En bostad för den kräsne. Lägg därtill en härlig pool att svalka dig i på sommaren och du har en villa att bo samt trivas i. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.