Bergevägen 21 / Centrala Gnarp / Gnarp / NORDANSTIG

Familjevilla i centrala Gnarp!

Slutpris
900 000 kr
Boarea/biarea
125/20 kvm
Driftkostnad
35 721 kr/år
Tomtarea
1 154 kvm
Rum
6 rum (2 sovrum)
Såld
2017-11-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Bergevägen såldes av oss 2017-11-05. Se alla våra försäljningar i Gnarp samt även på Bergevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Gnarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Familjevilla på lugn och barnvänlig gata inom centrala Gnarp. Bostaden är rymligare än vad man kan tro, här finns massor med bra utrymmen att tillgå. Bland annat finns stort vardagsrum med plats för flera möbelgrupper, kök med separat matrum och i dagsläget finns två sovrum men möjlighet finns till fler. I källarplan finns gillestuga med öppen spis, tvättstuga samt yta för både hobby och förråd. Trädgården är omsorgsfullt anlagd och är något utöver det vanliga, med blommor, buskar och fruktträd av alla dess slag. Insynsskyddat läge intill skogsområde med uteplats på både fram och baksida, dessutom finns fristående garage. På kort promenadavstånd finns matbutik, skola, förskola samt tåg- och busstation.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration