Sörfjärden Babordsgränd 1 / Sörfjärden / Gnarp / Nordanstig

I populära Sörfjärden!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea/biarea
49/42 kvm
Driftkostnad
18 130 kr/år
Tomtarea
1 164 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-06-02
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Sörfjärden Babordsgränd såldes av oss 2020-06-02. Se alla våra försäljningar i Gnarp samt även på Sörfjärden Babordsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörfjärden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till omåttligt populära Sörfjärden där vi nu har förmånen att få presentera en bostad med havsnära läge med adress Babordsgränd 1! Det här är en bostad med många sovplatser, bra läge med viss havsutsikt och flera uteplatser på altaner.

Genom en kort promenad längs med stigen upp från stranden når man fastigheten som består av två bostadsstugor på en lättskött naturtomt. Den första av de två stugorna är på 49 kvm, uppfördes 1991 och består av sovrum, kök, allrum, duschrum, altan samt inglasad altan. Genom den inglasade altanen når man en gäststuga med ytterligare sovplatser.
Bostadsstuga nummer två är har en boarea på 42 kvm, uppförd 1969 och flyttad till fastigheten kring år 2000 och består av två sovrum, kök och duschrum.

Sörfjärden är en by som ligger vid kusten i Nordanstigs kommun, ca 10 kilometer öster om Gnarp, precis där Gnarpsån mynnar i Bottenhavet. Området erbjuder fina omgivningar, camping, golfbana samt Norrlands längsta sandstrand på cirka 2 000 meter.

Välkommen att besöka bostaden i VR på vår hemsida samt anmäla dig för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.