Sörfjärden Kopparallén 2

Sörfjärden Kopparallén 2

Slutpris

2 050 000 kr


Sörfjärden— Gnarp— Nordanstig

Sörfjärden Kopparallén 2


Slutpris
2 050 000 kr

Sörfjärden— Gnarp— Nordanstig

Året runt standard i populära Sörfjärden!

Söker du ett sommarparadis? Nu finns chansen att förvärva ett trivsamt fritidshus med året runt standard på hörntomt inom Sörfjärdens populära fritidsområde vid havet mellan Hudiksvall och Sundsvall. Här finns ett fantastiskt havsbad med en 2 kilometer lång sandstrand, 18-hålsgolfbana, tennis, camping, fiskemöjligheter, fina promenadstigar, restaurang mm.

Bostaden som delvis är i 1 1/2 plan inrymmer på bottenvåningen hall, ljust och rymligt kök med braskamin, allrum med ryggåstak och rejält duschrum med golvvärme. På övre plan finns tre sovrum och hall i genomgående ljusa val. Huset lämpar sig väl för både permanent och fritidsboende. Vatten via förening och kommunalt avlopp. Stort soldäck i söderläge, lättillgängligt från både kök och vardagsrum.

Orörd naturtomt så här finns möjligheten att få anlägga trädgården som du hittills bara har drömt om. En kort promenad tar dig till stranden eller varför inte till golfbanan eller bärmarker.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
95 kvm
Driftkostnad
18 799 kr/år
Tomtarea
1 032 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-03-11

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Sörfjärden Kopparallén såldes av oss 2021-03-11. Se alla våra försäljningar i Gnarp samt även på Sörfjärden Kopparallén.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.