Badvägen 34 / Malnbaden / Hudiksvall

Havstomt på attraktiva Malnbaden!

Slutpris
6 300 000 kr
Boarea
50 kvm
Driftkostnad
16 954 kr/år
Tomtarea
3 020 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-04-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Badvägen såldes av oss 2020-04-20. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Badvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Malnbaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Smultronställe inte långt från Sthlm (bil 3 tim, tåg 2,5 tim)

Naturmark 3000 m2 i söderläge med 32000 m2 vattentäckt del i Hudiksvallsfjärden.

Gårdstunet med morgonsol inramas av 3 hus i trä. Huvudbyggnaden med modern komfort (96m2, 1, 1/2 plan, från 2010), Gästhuset med gammal charm (50 m2, 1,1/2 plan, från 1913) och Sommarköket/arbetsstugan med härlig glasveranda (18 m2, 1 plan , från 1920).
Vid fjärdens strand en liten men naggande god bastu (el-). Den som är miljö- och beredskapsmedveten kan sätta värde på egen brunn, jordkällare och brukbar torrtoa. Ytterligare några frigge- och förvaringsbodar finns på tomten.

Läget är idealiskt:
För bad- och sjöliv direkt vid egen strand i den vackra Hudiksvallsfjärden med utsikt mot inloppets skärgårdsöar. En spegelblank juli-fjärd vederkvicker lika mycket som en brusande höst-fjärd eller den bländande vita frusna vinterfjärden.
För friluftsliv och promenader finns i omedelbar närhet vidsträckta skogsstigar, motionsspår, vindskydd, utsiktsberg och vintertid skidstadions spårsystem. Vintrarna är i allmänhet snörika. Naturen är mycket vacker och omväxlande med stupande urberg, doftande myrar, torra skogshedar, bär- och svampmarker.
För inköp och kommunikationer mindre än 10 min i bil in till det pittoreska Hudiksvall, Norrlands näst äldsta stad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.