Borgarvägen 36 / Borgarparken / Hudiksvall

Villa vid Borgarparken!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea/biarea
110/110 kvm
Driftkostnad
26 600 kr/år
Tomtarea
606 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-06-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Borgarvägen såldes av oss 2018-06-19. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Borgarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Borgarparken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Endast 5 minuters promenadväg till centrum - kan det bli bättre? Nu finns möjlighet att flytta in i en villa med ett mycket bra söderläge vid Borgarparken nära centrum. Bostaden har ett barnvänligt läge med utsikt mot Borgarparken och med centrum i bakgrunden. I parken finns ett rejält grönområde som omfattar en fin lekpark, rejäla gräsytor och på vintern finns skidspår i parken. Förskola finns i närområdet. Bostaden, som är tillbyggd i början på 2000-talet, omf ett kök med inredning från Marbodal, vardagsrum med utgång till inglasad altan, 4 sovrum samt badrum. I källaren finns bla bra med förrådsmöjligheter och utrymme för snickarbod el liknande. Boyta ca 110 m² och biyta ca 110 m². Byggnaden som är tilläggsisolerad och dränerad behöver lite omsorg vad gäller ytskikt mm. Snabbt tillträde kan ske om så önskas.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration