Polstjärnan 32

Polstjärnan 32

Slutpris

1 050 000 kr


Vintergatsbyn— Hudiksvall

Polstjärnan 32


Slutpris
1 050 000 kr

Vintergatsbyn— Hudiksvall

Havsnära läge inom Vintergatans fritidsområde!

Välkommen till Polstjärnan 32 inom Vintergatans fritidsområde! Denna bostad erbjuder en kombination av komfort, avkoppling samt närhet till både hav som natur. Med sin vinklade arkitektur och ett trädäck som ligger i ett soligt läge är detta en plats att trivas på. Huvudbyggnad med väldisponerad planlösning om 77 kvm för såväl åretrunt- som fritidsboende.

Hall som leder dig vidare till de olika delarna av huset. Kök och allrum i öppen planlösning, wc, duschrum med bastu och tvättmaskin samt två sovrum. Kök utrustat med kyl/frys, spis/ugn, fläkt, vardagsrum med mysig kamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär samt utgång till trädäck.

Fastigheten erbjuder även garage med förrådsdel samt gäststuga och jordkällare. Lättskött, rymlig trädgård bestående av gräsmatta och delvis naturtomt. Om du är intresserad av odling finns det gott om möjligheter att skapa din egen trädgårdsdröm.

Endast ca 5 km till Iggesund och ca 14 km till Hudiksvall med skola, förskola, butiker och mataffärer. I området finns en fin badstrand och småbåtshamn en kort promenad från bostaden. Vidare finns även tennisbana, fotbollsplan, grillplats och fina promenadstråk. Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet en möjlighet att skapa ett optimalt boende. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara fastighet i vacker omgivning.

Välkomna på visning!


Boarea/biarea
77/13 kvm
Driftkostnad
25 501 kr/år
Tomtarea
1 745 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-07-12

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Polstjärnan såldes av oss 2023-07-12. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Polstjärnan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.