Stråkvägen 10 / Malnbaden / Hudiksvall

Exklusivt och havsnära!

Slutpris
5 100 000 kr
Boarea/biarea
240/60 kvm
Driftkostnad
44 733 kr/år
Tomtarea
1 062 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-04-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Stråkvägen såldes av oss 2017-04-12. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Stråkvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Malnbaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stolta välkomnar vi er till detta exklusiva hem. En väl genomarbetad bostad där man inte kompromissat med materialen och ägnat stor omsorg åt detaljer. Inbjudande planlösning, härlig rymd och havsnära läge är några av sakerna som gör detta till en plats att njuta av. Här finns plats för den stora familjen med bland annat rymligt kök, fyra sovrum, allrum och två kakelklädda duschrum. Dessutom finns ett vinterbonat uterum med braskamin och i nära anslutning ligger det lyxiga spabadet. Solig och insynsskyddad tomt i sydvästläge med varmbonat garage, vidbyggd carport, förråd, lekstuga och vedeldad bastu. Fantastiskt välskött fastighet med uppvärmning genom bergvärme. Ett stenkast bort finner ni Malnbadens fina havsbad, restaurang, motionsspår och cykelbana som leder hela vägen in till centrala Hudiksvall.

Vi ses på Stråkvägen 10!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration