Västra Tullgatan 34a / Centrala Hudiksvall / Hudiksvall

Central tvårummare med låg avgift!

Slutpris
950 000 kr
Boarea
57,5 kvm
Avgift
3 348 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Tullgatan såldes av oss 2018-02-02. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Västra Tullgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Hudiksvall är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Brf Hudiksvallshus 2 och den här tvårumslägenheten med stor inglasad balkong och utsikt över Lillfjärden. Här har man närhet till det mesta som Hudiksvalls centrum har att erbjuda, och alldeles runt hörnet finns bland annat snabbmatsrestaurang, dygnet-runt-öppen mack och vackert promenadstråk runt Lillfjärden. Bostaden inrymmer kök, vardagsrum, sovrum, duschrum och klädkammare. Föreningen har god ekonomi och man har nyligen installerat bredband och tv från Telia som sedan 1 januari 2018 ingår i avgiften! För närvarande är det ingen kö till parkeringsplats, så nästa ägare bör kunna ta över den parkeringsplats som idag nyttjas av säljaren.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration