Västra Tullgatan 5 / Centrum / Hudiksvall

Representativ våning med generös takhöjd mitt i centrum!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
125.6 kvm
Avgift
6 426 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Tullgatan såldes av oss 2019-11-25. Se alla våra försäljningar i Hudiksvall samt även på Västra Tullgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I en av Hudiksvalls mest kända karaktärsbyggnader - automathuset, saluför vi nu en representativ våning om hela 125 kvm. Lägenheten ligger på andra våningen och är något utöver det vanliga med stora ytor, generös takhöjd och stora fönster med rikligt ljusinsläpp. Bostaden erbjuder en rymlig hall, kök, två sovrum varav ett mindre och ett större, duschrum, wc, vardagsrum och en vacker sal med utgång till balkongen som har utsikt över stadens centrum.

Brf Vadstena är en välskött förening med låga avgifter, placerat på en mycket attraktiv adress. Optimalt läge för er som söker centralt boende och hiss finns i huset.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.