Sök Meny
Såld

HUDIKSVALL / Näsviken / Forssåvägen 5

Trivsam tvåa i Näsviken!

Välkomna till den här tvåan i markplan med egen uteplats under tak! I Brf Näsvikenhus bor man bekvämt i hus byggda 1991 med toppenläge inom Näsvikens tätort strax intill matbutik och bussförbindelser. Bostaden omfattar kök med utgång till uteplatsen, rymligt vardagsrum, sovrum med garderober, hall med klädkammare och duschrum med toalett. Tvättstugan når man genom att ta hissen ner en våning till källarplan, och här finns också ett förråd som hör till bostadsrätten. Föreningen är aktiv och har bland annat det senaste året installerat bergvärme för att minska på energiförbrukningen. Välkomna till Forssåvägen 5!

Sponsrade länkar
HUDIKSVALL / Näsviken
Forssåvägen 5
Slutpris: 310 000 kr
Boarea: 63,5 kvm
Avgift: 4 568 kr/mån
Driftkostnad: 420 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-03-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Gävleborg / Näsviken / Forssåvägen