Dragviken 545

Dragviken 545

Slutpris

2 050 000 kr


Mössölandet— Njutånger— Hudiksvall

Dragviken 545


Slutpris
2 050 000 kr

Mössölandet— Njutånger— Hudiksvall

Unikt läge på udde i Dragviken!

Välkommen till Dragviken 545 och ett fantastiskt läge på Mössölandet som måste upplevas på plats. Välskött fastighet med låga fasta kostnader då det mesta drivs med solceller, elverk, och gasol.

Soligt läge med två mindre stugor, väl tilltaget båthus, lusthus samt förråd på fastigheten. Stuga ett är den ursprungliga stugan som på senare tid är tillbyggd med sovdel. Planlösningen består av allrum/kök i vinkel och sovrum med loftsäng. Köket är utrustat med vedspis, gasolkylskåp, gasolplatta och öppen spis. Stuga två är byggd 2004 och inrymmer kök och allrum i öppen planlösning, gasolspis, gasolkylskåp samt kamin. I det väl tilltagna båthuset finns travers för att lyfta båtar och takstolarna är förberedda för att i framtiden kunna inreda vinden till önskad användning. Lusthuset förhöjer mysfaktorn och är en ypperlig plats för att avnjuta solnedgången och från trädäcket vid båthuset finns möjlighet att ta ett dopp för att svalka sig under sommarens varma, soliga dagar.

Tomten om 2513 kvm är lättskött och består av gräsmatta, rabatter, buskar och naturtomt. Från de flesta lägen på tomten finns möjligheten att beskåda stora fartyg som kommer in för lastning av virke via Skärnäs hamn.

I slutet av 1700 talet fick Draged sitt namn efter dragning av båtar från den ena fjärden till den andra. Slanor låg utlagda och rullarna skiftades då båtarna drogs framåt av arbetshästar. På så vis sparades tid istället för att ro hela vägen runt Mössölandet.

Fastigheten ligger endast 4 km från Njutångers kyrka och ca 8 km från Iggesunds centrum där mataffär, förskola, skola och apotek samt vårdcentral finns.

Varm välkomna på visning!


Boarea/biarea
ca 25/20 kvm
Driftkostnad
3 200 kr/år
Tomtarea
2 513 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2022-07-04

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna fritidshus på Dragviken såldes av oss 2022-07-04. Se alla våra försäljningar i Njutånger samt även på Dragviken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.