Seljansögatan 7B / Sandviken

Inflyttningsklart radhus i bra skick!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea/biarea
73/37 kvm
Driftkostnad
62 112 kr/år
Tomtarea
140 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-10-31
Bostaden är såld!

Denna radhus på Seljansögatan såldes av oss 2019-10-31. Se alla våra försäljningar i Sandviken samt även på Seljansögatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Seljansögatan 7b välkomnas du till ett mycket välskött radhus om tre rum och kök - ett radhus med det där lilla extra! Här erbjuds ett modernt, påkostat och välplanerat boende med öppen spis, fina ytskikt, vackert ljusinsläpp, inglasat och isolerat uterum samt inredd källare med bastu.  

Radhuset disponeras i tre plan där husets entréplan består av ett socialt, modernt och välplanerat kök samt ett trivsamt och hemtrevligt vardagsrum som ansluter till det inglasade och isolerade uterummet som även innehar golvvärme. Övre plan erbjuder två sovrum samt ett fint badrum med bland annat vattenburen handdukstork och golvvärme från 2012. Bostadens källarplan är ett utmärkt utrymme för gäster eller för det äldre barnet då du där hittar en stor gillestuga med bastu samt ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Här finns alla möjligheter att njuta av utomhuslivet på en praktisk och lättskött tomt med trädäck och integrerad belysning. Dessutom erbjuder fastigheten ett fantastiskt inglasat uterum med lättmöblerade ytor och plats för matbord och stolar. Dessutom är uterummet isolerat och har golvvärme vilket skapar ett perfekt utrymme för olika tillställningar årets alla dagar.

Garage i länga!

Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.