Lundbyvägen 22

Lundbyvägen 22

Slutpris

4 350 000 kr


Lund— Valbo— Gävle

Lundbyvägen 22


Slutpris
4 350 000 kr

Lund— Valbo— Gävle

Välkommen till en härlig villa i Valbo - Lund

Välkommen till en spännande fastighet belägen i fina Lund med många möjligheter för boende, företagande och uthyrning.

Fastigheten omfattar en villa i 2 plan om 139 kvm med 5-6 rum och kök och en enastående poolarea, plus gäststuga om 27 kvm samt företagardel med uthyrningslägenhet och utvecklingsbara ytor.

Villans entréplan är utvecklat för umgänge med familj och vänner med 3 rum i fil. Vardagsrum - matsal - lounge, med anslutning till en härlig poolarea. Bra utrustat kök i öppen planlösning mot matsal. Hall & gäst-WC.

Poolarean om cirka 200 kvm erbjuder allt för ett underbart sommarliv och hemesteraktiviteter med 6x4meter uppvärmd swimmingpool, vedeldad bastu, utedusch och uppvärmt poolhus.

Övre plan är familjens eget plan/ - med 3 sovrum, helkaklat badrum med tvätt & tumlare och en möblerbar hall som rymmer en arbetsyta för hemmakontoret.

Gäststuga för generationsboende eller uthyrning - disponeras med allrum plus kök och badrum.

Företagardel med uthyrningslägenhet med byggnadsarea om cirka 150 kvm - delvis i 2 plan, delvis med takhöjd till nock. Lägenheten omfattar cirka 80 kvm dessutom verkstadsutrymmen, 3 garage, förråd, pannrum och ytterligare ytor att utveckla för företagande och uthyrning. Kommersiell uthyrning av möblerad lägenhet till företag - intäkt fn 19.000 kr per månad.

Samtliga byggnader och pool värms upp med luft/vattenvärmepump.

Villan är belägen i Lund - ett lantligt och pittoreskt område med bästa närhet till Valbo med all service och shopping i Köpis handelsområde och Valbo centrum endast nån km bort. Nära till Mackmyra Golf samt Högbo för rekreation & skidåkning. Idrottshallar, ishockey och badhus inom 5 minuter. I området finns goda möjligheter att hyra in häst i stall & ridbanor - och Ponnyklubb vid Valbo kyrka. Endast 250 meter till busshållplats.

I december 2021 besiktades villan - protokoll presenteras i samband med visningar.

Välkommen med din visningsanmälan !


Boarea/biarea
139/27 kvm
Driftkostnad
51 644 kr/år
Tomtarea
2 918 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-01-20

Mäklarhuset Västerås

Denna villa på Lundbyvägen såldes av oss 2022-01-20. Se alla våra försäljningar i Valbo samt även på Lundbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.