Grusbacken 8 / Bungenäs / Fårösund / Gotland

Unikt läge på Bungenäs

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea
45 kvm
Driftkostnad
15 700 kr/år
Totalareal
1 350 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-10-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Grusbacken såldes av oss 2019-10-18. Se alla våra försäljningar i Fårösund samt även på Grusbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bungenäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi nöjet att erbjuda en fastighet med ett oslagbart läge med full havsutsikt från tomten. Här har man varsamt utnyttjat naturen på bästa sätt och låtit bygga huset i grusbacken som vetter mot det gamla skyttevärnet vilket gör att huset smälter in in och blir nästan osynligt när man kommer landvägen. Från havet sett utgör huset tillsammans med skyttevärnet och den vackra kalkstensmuren en karaktäristisk och vacker vy. Den lilla innergården får ett skyddat läge med oändlig havsutsikt och omgärdas av en kalkstensmur som binder samman huset med skyttevärnet. Interiören har en modern industriell känsla och är stramt hållen med såpat betonggolv och putsade innerväggar. Det stora allrummet med köksdel ligger mot innergården och har ett stort fönsterparti som går att öppna upp i sin helhet. Golvvärmen i huset ger varma och sköna golv och ruggiga dagar sprider även den charmiga gjutjärnskaminen i allrummet både värme och trivsel.
Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp.

På Bungenäs, som är bilfritt, får man lugn och ro och en enastående natur med betande lamm alldeles inpå knuten. Området har fått sin karaktär via epoker av kalkbrytning och militär närvaro och har dessutom ett särskilt ljus som man välkomnas av. Hela Bungenäs är som ett stort äventyr för både barn och vuxna med sina kalkbrott och det karga landskapet. Precis nedanför fastigheten finns möjlighet till bad och båtplats. På området finns både restaurang och hotell som håller hög klass och i populära Kalkladan hålls det konserter från och till. In till Fårösunds samhälle med stor del av det serviceutbud som efterfrågas är det ca 5 km.

Möbler och interiör ingår i försäljningen. Den vattenburna värmen fungerar bra även vintertid och pannan är möjlig att fjärrstyra via app så man kan höja värmen i förväg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.