Kustparksvägen 31 B

Kustparksvägen 31 B

Slutpris

1 000 000 kr


Fårösund - Norra Gotland— Fårösund— Gotland

Kustparksvägen 31 B


Slutpris
1 000 000 kr

Fårösund - Norra Gotland— Fårösund— Gotland

Havsnära tomt i Fårösund!

Med ett naturskönt och havsnära läge vid Kronhaga Strand i Fårösund finns denna obebyggda tomt med beviljat bygglov (2020-01-30) för uppförande av villa i två plan om 223 m² med tillhörande gäststuga/förråd.

Endast en huvudbyggnad (enbostadshus) per fastighet som ska placeras friliggande minst 4,5 meter från gräns mot grannfastighet. Högsta nockhöjd är 7,5 meter och byggnaderna får inte ha källare.
Garage och förråd får placeras i gräns mot grannfastighet med grannens medgivande. Högsta byggnadshöjd för uthus och garage är 3,5 meter.

Priset inkluderar anslutningsavgift för el, dock tillkommer 3 000 kr för uppsättning av elmätare samt kostnad för mätarskåp. Kostnad för anslutning till kommunalt V/A tillkommer och är fn 243 161 kr.

Kronhaga strand är mycket vackert beläget med havet som granne och den karga naturen som är typisk för norra Gotland. I Fårösunds samhälle finns livsmedelsbutik och restauranger med året-runt-service samt flertalet fritidsaktiviteter. Här har du även närhet till fina utflyktsmål så som t.ex. Fårö, Bungenäs och "stenkusten" på Gotlands nordvästra sida.


Tomtarea
1 118 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
GOTLAND BUNGE KRONHAGEN 3:56
Såld
2021-01-21

Mäklarhuset Gotland

Denna tomt på Kustparksvägen såldes av oss 2021-01-21. Se alla våra försäljningar i Fårösund samt även på Kustparksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.