Mästerby Sallmunds 502 / Mästerby - Västra Gotland / Gotlands tofta / Gotland

Charmig 1 1/2 plansvilla i Mästerby

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea/biarea
142/102 kvm
Driftkostnad
39 305 kr/år
Tomtarea
937 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Mästerby Sallmunds såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Gotlands tofta samt även på Mästerby Sallmunds

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mästerby - Västra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Mästerby finner ni denna charmiga bostad om 142 m² med 6 rum och kök varav 3 sovrum. Bostaden har genomgående god takhöjd och bra med förvaringsmöjlighet. På bottenvåning finner ni två rymliga rum varav det ena har vedspis. Bottenvåningen inrymmer även ett sovrum med klädkammare, duschrum, toalett och ett kök med matplats.

Övervåning med vardagsrum och kök i öppen planlösning, två sovrum och ett nytt duschrum. Separat ingång till övervåningen och den kan därigenom enkelt hyras ut om så önskas. Praktisk källare med tvättstuga, värmepump och bra förvaringsmöjligheter. Fastigheten är ansluten till fiber.

Lättskött trädgårdstomt med äppelträd och plats för egna odlingar. Lugnt och avskilt läge i Mästerby precis intill kyrkan med endast ca 2,5 mil in till Visby.

Fastigheten säljs med skyddat köp och är förbesiktigad. Kontakta mäklaren för besiktningsprotokoll.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.