Grenstigen 10 / Kvarnåkershamn - Södra Gotland / Havdhem / Gotland

Fritidshus i personlig stil

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
100 kvm
Driftkostnad
14 963 kr/år
Tomtarea
1 497 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-04-11
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Grenstigen såldes av oss 2018-04-11. Se alla våra försäljningar i Havdhem samt även på Grenstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvarnåkershamn - Södra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enplans fritidshus med personlig och lite originell prägel. Byggnaden har olika karaktärer, mot vägen mer sparsmakad medan baksidan visar upp en mer praktfull fasad. Vissa delar av byggnaden sexkantig till formen och ger karaktär och personliga lösningar med platsbyggda sängar osv. Stort vardagsrum med fönsterparti i lusthusliknande form, högt i tak och med kamin. De flesta av rummen har högt i tak och byggnaden rymmer även två sanitetsutrymmen. Lugn och skön baksida med stor trälagd altan delvis under tak. Isolerad gäststuga och lusthus/förråd med altan som binder ihop bägge byggnaderna. Enkel och lättskött naturtomt. Genom samfällighetsföreningen ges del i tennisbana, boulebana och brygga. Kvarnåkershamn erbjuder en liten fin sandstrand med lång brygga och vy ut upp över Karlsöarna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration