Djurgårdslundsvägen 2

Djurgårdslundsvägen 2

Slutpris

1 650 000 kr


Klintehamn - Västra Gotland— Klintehamn— Gotland

Djurgårdslundsvägen 2


Slutpris
1 650 000 kr

Klintehamn - Västra Gotland— Klintehamn— Gotland

1,5-plansvilla på uppvuxen hörntomt

Välkommen till denna 1,5 plansvilla belägen på hörntomt i lugnt område i Klintehamn. Här finns nu möjlighet för dig att förvärva en villa om 5 rum och kök varav 3 sovrum i vilken du har möjlighet att sätta din egen prägel. Kök delvis renoverat 2023 med nya vita släta skåpluckor och ny spisfläkt. Möjlighet till matplats vid fönstret i detta rymliga kök. Vardagsrummet har trägolv och en värmande täljstenskamin. Vidare finns ett fint badrum med kakel på golvet och klinker på väggarna och här finner vi också ett utav sovrummen. När vi kommer upp på övervåningen finner vi en hall med trägolv, liten toalett och två sovrum.

Den uppvuxna trädgårdstomten ligger i hörnläge och är omgärdad av staket. Stora gräsytor gör det möjligt för lek och spel eller kanske odlingar, här finns redan fruktträd såsom äpple, päron, bigarråer och havtornsbuskar. På altanen kan man njuta av sol fram till kvällen och har ni gäster finns det finns en isolerad gäststuga med indragen el perfekt för övernattning. Parkerar gör man på fastighetens infartsparkering.

Inom gångavstånd finns service såsom bibliotek, livsmedelsaffär, bageri, glasmästeri, bensinstation, bilverkstäder, restauranger, gatukök och gott om fritidsaktiviteter. I Klintehamn ligger också ett av Gotlands största byggvaruhus. Du har även närhet till havet och hamnen med gångbro som leder ut till Varvsholm.


Boarea/biarea
106/60 kvm
Driftkostnad
30 019 kr/år
Tomtarea
1 245 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-02

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Djurgårdslundsvägen såldes av oss 2024-04-02. Se alla våra försäljningar i Klintehamn samt även på Djurgårdslundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.