Sanda Västerbykviar 21

Sanda Västerbykviar 21

Slutpris

4 975 000 kr


Sanda - Björkhaga— Klintehamn— Gotland

Sanda Västerbykviar 21


Slutpris
4 975 000 kr

Sanda - Björkhaga— Klintehamn— Gotland

Välkommen till en fin enplans familjevilla i Björkhaga

Fin enplansvilla om 139 m² i Björkhaga med lugnt läge på stor plan hörntomt som delvis omgärdas av staket och gotlandstun. Om man gillar att umgås passar detta hus perfekt i och med de stora sällskapsytorna där endast en halvvägg delar av kök och vardagsrum. Här kopplar man också av på den stora trälagda terrassen och pausar med ett dopp i poolen eller spabadet.

Villan omfattar rymligt kök med skåpinredning i vitt från Vedum och ryggåstak som ger en härlig rymd både i kök och vardagsrum. Matplatsen är placerad vid utgången till den stora terrassen, så enkelt att göra frukost och smita ut och äta i friska luften. Bakom ena köksväggen, som inte går helt upp i taket, finner vi vardagsrummet med en kamin och även här rymd uppåt i och med ryggåstaket. Det stora nybyggda uterummet med pulpettak ger en fin siluett och har stora skjutdörrar, inglasning från golv till tak och utgång ut till terrassen.

Vidare finns hela fyra bra sovrum varav ett masterbed med klädkammare och eget helkaklat badrum. Utanför sovrummen vid entrén finns även ett allrum som kan nyttjas till kontor eller hobbyrum. Här kan nyttjas antingen badrum eller duschrum båda helkaklade med klinker på golv i klassiskt svart och vitt.

Garage med isolerat förråd och vidbyggd carport och grusad infartsparkering finns. Som sagt, här får den stora familjen plats i ett lugnt och skönt läge i ett vackert praktiskt hus.

Björkhaga med fin sandstrand ligger bara fem minuters gångväg från bostaden och på bekvämt avstånd finns Klintehamn med social service. Här erbjuds bageri, matbutik, restauranger, grundskola, förskola, idrottsföreningar och mycket mer!


Boarea/biarea
139/36 kvm
Driftkostnad
54 268 kr/år
Tomtarea
2 137 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-09-08

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Sanda Västerbykviar såldes av oss 2023-09-08. Se alla våra försäljningar i Klintehamn samt även på Sanda Västerbykviar.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.