Garde Bjärges 253 / Garda - Södra Gotland / Ljugarn / Gotland

Vackert kalkstenhus i Garde

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea/biarea
110/130 kvm
Driftkostnad
10 241 kr/år
Tomtarea
20 120 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-08-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Garde Bjärges såldes av oss 2017-08-28. Se alla våra försäljningar i Ljugarn samt även på Garde Bjärges

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Garda - Södra Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vackert kalkstenhus i Garde med fina trägolv, djupa fönsternischer och den äldre atmosfären bevarad. Fin sal med kakelugn och vackert ljusinsläpp. Även kammaren på bottenvåningen har fungerande kakelugn. Kök med äldre vit skåpinredning och vedspis som är i bruk och innanför köket ligger det helkaklade duschrummet som renoverades nyligen. Övervåningen rymmer två vackra sovrum som bägge är öppna upp till nock, med vitmålade kalkstensgavlar och synliga takbalkar. Huset har trägolv i alla rum och källardel med äldre bakugn. Intill bostadshuset på baksidan ligger brygghuset i samma stil med isolerat sovloft.

Mot vägen ligger en vacker vitkalkad ladugård där ena gaveln inretts med sommarrum för övernattande gäster och ovanpå ett stort loft utmärkt för sommarfester på gården. Stor tomt med frukträd, häckar och plats för egen odling. En del av tomten utgörs av åkermark varav merparten ligger på andra sidan vägen. Lantligt lugnt läge utan större biltrafik. Den badsugne tar sig enklast till Ljugarn för bad vid sandstrand men även på cykelavstånd finns bad vid Sigvalde träsk.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration