Sök Meny
Såld

Gotland / Ljugarn - Garda - Södra Gotland / Garde Bjärges 253

Vackert kalkstenhus i Garde

Vackert kalkstenhus i Garde med fina trägolv, djupa fönsternischer och den äldre atmosfären bevarad. Fin sal med kakelugn och vackert ljusinsläpp. Även kammaren på bottenvåningen har fungerande kakelugn. Kök med äldre vit skåpinredning och vedspis som är i bruk och innanför köket ligger det helkaklade duschrummet som renoverades nyligen. Övervåningen rymmer två vackra sovrum som bägge är öppna upp till nock, med vitmålade kalkstensgavlar och synliga takbalkar. Huset har trägolv i alla rum och källardel med äldre bakugn. Intill bostadshuset på baksidan ligger brygghuset i samma stil med isolerat sovloft.

Mot vägen ligger en vacker vitkalkad ladugård där ena gaveln inretts med sommarrum för övernattande gäster och ovanpå ett stort loft utmärkt för sommarfester på gården. Stor tomt med frukträd, häckar och plats för egen odling. En del av tomten utgörs av åkermark varav merparten ligger på andra sidan vägen. Lantligt lugnt läge utan större biltrafik. Den badsugne tar sig enklast till Ljugarn för bad vid sandstrand men även på cykelavstånd finns bad vid Sigvalde träsk.

Sponsrade länkar
Gotland / Ljugarn / Garda - Södra Gotland
Garde Bjärges 253
Slutpris: 2 900 000 kr
Boarea/biarea: 110/130 kvm
Driftkostnad: 10 241 kr/år
Tomtarea: 20 120 kvm
Rum: 4 rum (2-3 sovrum)
Såld: 2017-08-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Gotland / Ljugarn / Garde Bjärges