Björke Björksarve 138 / Mellersta Gotland / Romakloster / Gotland

Björke Mellersta Gotland

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea/biarea
240/100 kvm
Driftkostnad
41 910 kr/år
Rum
8 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
Gotland Björke Björksarve 1:2
Objekttyp
Avstyckad gård
Inriktning
Fritid
Totalareal
17,3 ha
Såld
2016-11-10
Bostaden är såld!

Denna gård på Björke Björksarve såldes av oss 2016-11-10. Se alla våra försäljningar i Romakloster samt även på Björke Björksarve

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellersta Gotland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Avstyckad gotlandsgård med bostadshus i kalksten, ca 7 ha åker och ca 10 ha skog. Lämplig till växtodling och mindre djurhållning, får eller hästar. Fin allé in till trevlig gårdsplan omgärdad av ekonomibyggander som fd ladugård med stora ytor invändigt, magasin, maskinhall allt byggt i U-form. Snickarbod. Dubbelgarage. Ett stort vackert ståtligt bostadshus med välplanerad trädgårdstomt och fruktträd. Nyrenoverat kök från 2010 med köksö, sal, finrum och vardagsrum på bottenvåningen. Toalettrum på bägge bostadsplanen. Övervåning med 4 rejäla sovrum och en stor takterrass över utbyggnaden. Åkermark bort mot Björke kyrka. Nära till Roma samhälle där det finns bra bussförbindelser, skola, affärer, bank och matservering mm.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn