Bäl Gute 602

Bäl Gute 602

Slutpris

2 450 000 kr


Slite— Gotland

Bäl Gute 602


Slutpris
2 450 000 kr

Slite— Gotland

1,5-plansvilla i Bäl i lugnt läge med charmig järnvägshistoria!

Här finns nu möjlighet att förvärva och förverkliga din husdröm! Välkommen till denna spännande fastighet som en gång i tiden varit Bäl järnvägsstation. Bostadshuset uppfördes i början av 1900-talet som stationshus med poststation.

1,5-plansvilla om ca 115 m² i lummigt och avskilt läge i Bäl med bra pendlingsavstånd till både Slite och Visby. Villan erbjuder 5 rum och kök, varav 2 sovrum men kan enkelt göras om till 3 sovrum. På bottenvåningen finner ni ett rymligt kök med matplats, matrum och allrum med fint parkettgolv, vardagsrum, rymlig hall, groventré samt ett tvättrum i anslutning till köket. På ovanvåningen finns 2 sovrum med garderober och ett stort duschrum samt goda förvaringsutrymmen. Källaren med tvättstuga, pannrum och matkällare. Bostaden har genomgående bra förvaringsutrymmen och generös takhöjd i bägge planen.

Vidare på fastigheten finns en verkstad med vindsvåning, ett dubbelgarage, en jord-/matkällare samt ett vackert gammalt godsmagasin. Stor och lummig tomt om 14 378 m² där ni kan se står av den tidigare perrongen.

Huset har tidigare använts som postkontor och järnvägsstation. Järnvägen lades ner 1954 och postkontoret 1960. Bäl var en järnvägsstation i Gotlands kommun. Trafikplatsen ingick i sträckningen Slite-Romakloster, Bandel 663. Magasinet uppfördes av Slite-Roma Järnvägs AB och användes som godsmagasin, används nu som garage.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
115/35 kvm
Driftkostnad
15 576 kr/år
Tomtarea
14 378 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-11-11

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Bäl Gute såldes av oss 2022-11-11. Se alla våra försäljningar i Slite samt även på Bäl Gute.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.