Byrumsgatan 6 / Visby - Södercentrum / Visby / Gotland

Stor 3:a i södercentrum med balkong

Boarea
81,5 kvm
Avgift
4 626 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Byrumsgatan såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Byrumsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Södercentrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en rymlig och ljus gavellägenhet i populära södercentrum. Lägenheten för fördelad på 81,5 m² och inrymmer 3 rum och kök varav 2 sovrum. Vardagsrum med burspråk och utgång till balkong med vacker utsikt mot innerstaden och havet. Trevligt och praktiskt kök med gott om skåp, bra arbetsytor och matplats för 4-6 personer. Två stora sovrum med förvaring via garderober. Duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående bra förvaring via garderober, förråd precis utanför entrén och i källaren.

I källaren finns det egen parkeringsplats. Hiss från parkeringsgaraget hela vägen upp till lägenheten. I föreningen finns det även en gemensam tvättstuga, övernattningslägenhet, cykelförråd, samlingslokal och bastu.

Mycket centralt läge på söder med närhet till livsmedelsaffär, restauranger, Visby innerstad och mycket mera.

Mån.avg 4 626 kr inkl värme, vatten, kabel-Tv och garageplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration