Gelbgjutargatan 10

Gelbgjutargatan 10

Slutpris

6 200 000 kr


Kittelflickan - Östra Visby— Visby— Gotland

Gelbgjutargatan 10


Slutpris
6 200 000 kr

Kittelflickan - Östra Visby— Visby— Gotland

Luftig och rymlig 1,5-plansvilla med garage och uthyrningsdel.

Redan innanför entrén känner du av den välkomnande atmosfären med stora ytor, rena och fina materialval och bekvämlighet. Husets självklara samlingspunkt utgörs av vardagsrummet och köket som ligger i öppen planlösning med flera fönsterpartier som framhäver vardagsrummets fantastiska takhöjd och majestätiska eldstad. Härifrån tar du dig även till den stora altanen på baksidan som ligger insynsskyddad i husets vinkel i utmärkt solläge. Det hästskoformade köket har bra arbetsytor, ekfärgad inredning vilken bryts av med mörka bänkskivor, vitrinskåp med frostat glas och rostfria maskiner.

Master bedroom med textilmatta på golvet, utgång till altanen och stor klädkammare med inredning bakom den skjutbara frostade glasdörren. Intill ligger det helkaklade badrummet med både bubbelbadkar och dusch. Vidare finns groventré, tvättstuga/pannrum, gästrum och gästtoalett.

Från vardagsrummet leder en smäcker trappa med smidda räcken och glasskivor upp till allrummet på övervåningen som delvis ligger öppet mot nedervåningen. Glasskivorna skapar rymd och ger ett stilrent intryck. Uppe finns två stora sovrum med fint ljusinsläpp via takfönster och välvda fönster vilket ger huset ett särdrag. Även på övervåningen finns duschrum och klädkammare.

Villan lämpar sig för den större familjen och erbjuder goda sällskapsytor såväl invändigt som utvändigt. Alla utrymmen känns väl tilltagna och inte mindre än tre sanitetsutrymmen finns att tillgå. Relativt stor trädgårdstomt med mur mot gatan och skyddande häck mot grannarna erbjuder plats för lek och spel men även plats för egen odling.

Vid sidan om bostadshuset ligger garaget med förråd och på övervåningen finns en fin fullt utrustad lägenhet om 20 m² med separat entré från baksidan vilken även fungerar som en liten uteplats. Lägenheten möjliggör en välkommen hyresintäkt och lägre boendekostnad.

Läget är barnvänligt på lugn återvändsgata med cykelavstånd till affärsområde och skola. Precis utanför dörren finns fina strövområden för den som vill ta en löprunda eller skogspromenad.


Boarea/biarea
190/40 kvm
Driftkostnad
52 623 kr/år
Tomtarea
1 237 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-01-30

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Gelbgjutargatan såldes av oss 2024-01-30. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Gelbgjutargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.