Högklint Högklintsvägen 71 / Fridhem - Visby närområde / Visby / Gotland

Fin fastighet med utmärkt läge i vackra Fridhem!

Boarea
ca 100 kvm
Driftkostnad
41 787 kr/år
Totalareal
1 660 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-12-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Högklint Högklintsvägen såldes av oss 2018-12-20. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Högklint Högklintsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fridhem - Visby närområde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina fastighet med utmärkt läge i vackra Fridhem!

Välvårdad och trivsam 1,5-plansvilla om 4 rum och kök. Vardagsrum och kök i öppen och social planlösningen med braskamin och burspråk som ger ett fint ljusinsläpp. Via burspråket når ni den stenlagda altanen i soligt söderläge med skyddande markis. Kök med vit köksinredning , god förvaring och bra arbetsytor. Bottenvåningen inrymmer även en tvättstuga/groventré och ett duschrum med kakel/klinker (el-värme). På övervåningen finner ni två bra sovrum med god förvaring genom garderober. Rymlig klädkammare med hyllförvaring och takfönster som enkelt skulle kunna göras om till ett mindre sovrum. Duschrum med kakel/klinker(el-värme), wc, dusch och bastu.

Uppvuxen och välvårdad trädgårdstomt om 1 660 m² med fruktträd, rosburkar och plats för egna odlingar.

Grusad uppfart med dubbelgarage, förråd och lägenhet om ca 28 m² som ger goda intäkter.

På fastigheten finns det även en friggebod med el.

Här bor ni med vacker natur i en rogivande miljö, fina promenadstråk längst kustremsan och det är endast 5 km till Visby.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration