Kampanjegatan 23

Kampanjegatan 23

Slutpris

3 500 000 kr


Visby - Furulund— Visby— Gotland

Kampanjegatan 23


Slutpris
3 500 000 kr

Visby - Furulund— Visby— Gotland

Välbehållen enplansvilla på Furulund

Välkommen till denna välbehållna enplansvilla belägen på Furulund med lugnt attraktivt läge och uteplats i söderläge. Här bor du med närhet till förskola, skola, natur och handelsområdet Stenhuggaren samt gång- eller cykelavstånd in till Visby innerstad med stort utbud av det mesta.

Villan är välplanerad med en boarea om 88 m² och en biarea om 58 m² som utgörs av gillestuga/allrum, tvättstuga, förråd och matkällare. Här har man alla rum på ett plan, vilket är praktiskt, samt att det finns vidbyggt garage och stor asfalterad infartsparkering.

När vi kommer in ligger vardagsrum och kök bredvid varandra till höger, båda med utgång till den trälagda altanen. Altanen är belägen delvis under tak i söderläge. Kök med köksinredning och skåpluckor i gedigen ek och gott om plats för matbord och trevliga middagar. Täljstenskaminen i vardagsrummet skapar stämning och trivsel. 3 bra sovrum alla med garderober, sovrum 1 har garderober bakom skjutbara dörrar. Från köket kommer man in till gillestugan och vidare till tvättstugan.
Duschrum med kakel och eluppvärmt klinker golv. Direktverkande el, luftvärmepump och kamin värmer upp villan. Fiber finns på fastigheten.

Söker du ett enkelt, centralt boende med närhet till förskola och skola så har ni kommit rätt.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
88/58 kvm
Driftkostnad
27 926 kr/år
Tomtarea
653 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-05-19

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Kampanjegatan såldes av oss 2023-05-19. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Kampanjegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.