Kolgårdsgatan 11 / Visby - Öster / Visby / Gotland

Mycket välkomnande bostadsrätt i omtyckt och centralt område!

Boarea
51 kvm
Avgift
2 624 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kolgårdsgatan såldes av oss 2019-05-27. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Kolgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fin 2:a i markplan med en trevlig öppen planlösning och med ett av det bästa lägena i området!

Entré via stort och ljust trapphus med ingång till lägenheten vidare in i hallen med avhängningsmöjligheter, här finns även klädkammaren med generösa förvaringsmöjligheter. Köket har modern öppen planlösning emot vardagsrummet med utgång till uteplats. Duschrummet ger ett fräscht och stilrent intryck. För bekvämlighetens skull finns här både tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet har plats för dubbelsäng samt en hel garderobsvägg med skjutbara spegelglasdörrar. Den trälagda uteplatsen vetter åt norr och har ett horisontellt spjälstaket i olika nivåer som skyddar mot insyn, här ryms både utemöbel och planteringslådor. Lägenheten är mycket bra ljudisolerad, här kan ni koppla av och trivas.

Ett mycket trevligt område med närhet till både butiker, skolor, förskola och friluftsområden. Bekvämt läge med promenadavstånd till Östercentrum.

Parkering och carport med förråd finns (separat kö).

Nyare bostadsrättsförening med 72 st bostadsrätter som har en mycket god och stabil ekonomi och bara 6 704 kr/m² i belåning.
Månadsavgift 2 624 kr inkl. värme, vatten, TV-paketet "Telia Lagom" och fiber 100/100 Mbit via Telia.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.