Korpklintsvägen 15 / Visby - Snäck / Visby / GOTLAND

1,5a på Korpklintsvägen

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 408 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-01-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Korpklintsvägen såldes av oss 2018-01-29. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Korpklintsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Snäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade 1,5:a om 53 m² med svitkänsla och fantastiskt läge vid Snäck. Lägenheten har en stor egen plattlagd uteplats under tak om 20 m² och gräsmatta om hela 200 m² !

Lägenheten har genomgående vitoljat ekgolv. Snyggt rymligt kök med vita släta skåpluckor och integrerad diskmaskin och övrig köksutrustning i rostfritt. Från vardagsrummet når man den generösa uteplatsen i västerläge med utsikt mot havet och stor grön gräsmatta som omringar. Vardagsrum som även fungerar som stort sovrum har en praktisk avdelning med skenor i taket till tyg som skärmar av. Stilrent duschrum med klinkergolv och kaklade väggar som även har både tvättmaskin och torktumlare från 2017. Lägenheten har bra förvaringsmöjligheter genom en stor klädkammare.

Tillhörande isolerat gavelförråd finns till lägenheten samt gemensam tvättstuga och cykelförråd.

Föreningen har p-platser och garage.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration