Humlegårdsvägen 14

Humlegårdsvägen 14

Slutpris

1 950 000 kr


Visby - Länna— Visby— Gotland

Humlegårdsvägen 14


Slutpris
1 950 000 kr

Visby - Länna— Visby— Gotland

2: rum och kök på Länna!

Välkommen till ett förstklassigt boende bara en halvtrappa upp på första våningen på Länna, i en mycket välplanerad 2:a med modern standard.

Här kliver vi in i en välkomnande hall med bra förvaring och avhängning. Trevligt och ljust kök från 2016 med matplats invid fönster. Ljust och bra vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Stort sovrum med garderober och fönster i söder. Ljust och fräscht duschrum med klinkergolv och kaklade väggar.

Bra och solid förening med låg skuldsättning där stambyte är utfört 2003. Föreningen har även på senare år tilläggsisolerat fasader, utfört byte till säkerhetsdörrar, installerat fiber samt renoverat balkonger. Goda förrådsmöjligheter samt cykelförråd återfinns i källaren. Tvättstugan ligger i grannhuset, trapphus 18.


Boarea
51 kvm
Avgift
3 225 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-04-30

Mäklarhuset Gotland

Denna lägenhet på Humlegårdsvägen såldes av oss 2024-04-30. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Humlegårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.