Lothargatan 16

Lothargatan 16

Slutpris

8 300 000 kr


Visby - Hällarna— Visby— Gotland

Lothargatan 16


Slutpris
8 300 000 kr

Visby - Hällarna— Visby— Gotland

Smakfullt renoverad 30-talsvilla på Hällarna!

Ytterst välplanerad och nyrenoverad villa med källare och tillbyggt uterum i centralt läge på Hällarna. Stor, uppvuxen och vacker trädgårdstomt i soligt söderläge – i princip insynsskyddad sommartid.

Boarea om 153 m² fördelat på 6 rum och kök varav 3 sovrum på övervåningen plus källare om 64 m² med mycket goda förvaringsmöjligheter och tvättstuga. Bottenvåningen rymmer stora sällskapsytor och ett smakfullt nyrenoverat kök med mycket hög standard, generösa arbetsytor och goda förvaringsutrymmen, samt anslutande matsal. Från vardagsrummet kommer man ut till uterummet som förlänger sommaren i den soliga trädgården. Därutöver finns ett allrum/bibliotek/kontor samt en toalett med tvättställ renoverad 2017. På övervåningen finns tre stora sovrum, varav två med havsglimt. Därutöver finns rymlig hall och ett helt nytt badrum med klinkergolv, golvvärme och helkaklade väggar. I den praktiska källaren finns utmärkta förvaringsutrymmen och pannrum, tvättstuga med vitvaror från 2022, förråd och hobbyrum i gamla garaget. Huset har fjärrvärme och därför stabila uppvärmningskostnader. I källaren finns även en extra kyl och en frys inköpta 2022.

Hällarna är ett lugnt och attraktivt område med fin natur och närhet till havet och vackra strövområden. Här bor du ett stenkast från Visby innerstad och nära butiker.


Boarea/biarea
153/64 kvm
Driftkostnad
53 115 kr/år
Tomtarea
954 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2023-07-17

Mäklarhuset Gotland

Denna villa på Lothargatan såldes av oss 2023-07-17. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Lothargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.