Lummelunda Kinner 260 & 262

Lummelunda Kinner 260 & 262

Slutpris

1 950 000 kr


Lummelunda - Västra Gotland— Visby— Gotland

Lummelunda Kinner 260 & 262


Slutpris
1 950 000 kr

Lummelunda - Västra Gotland— Visby— Gotland

Charmiga fritidshus med två tomter och flera byggnader!

På en stor och härlig ängstomt om hela 7 869 kvm ligger detta charmiga fritidshus i Lummelunda, Västra Gotland. Här ges en unik möjlighet att förvärva två fastigheter i ett. Det äldre kalkstenshuset, uppfört 1924, ger en genuin och mysig känsla med sina djupa fönsternischer och vackra trägolv. Här finns 3 rum och kök som gjorts i ordning med varsam hand för att spara den äldre känslan.

På tomten finns även flera andra byggnader, som ett gästhus med trivsamt vardagsrum, två sovrum och ett arbetskök med gott om förvaring. En nyare bastu som är vedeldad och vattenmantlad erbjuder avkoppling och välbefinnande. För den trädgårdsintresserade finns det gott om utrymme att skapa dig precis den trädgård du vill ha.

Läget är perfekt för den som vill njuta av naturen och närheten till burgestranden. Här kan du skaffa en fridfull tillvaro på denna lantliga idyll. Med en total boyta på 141 kvadratmeter och sex rum är detta ett perfekt semesterboende för den som söker lugn och avkoppling.

På fastigheten finns två torrdass med förrådsdel. Avlopp saknas och notera att det endast finns en borrad brunn på tomten för bevattning.


Boarea/biarea
141/34 kvm
Driftkostnad
21 664 kr/år
Tomtarea
7 869 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-07-11

Mäklarhuset Gotland

Denna fritidshus på Lummelunda Kinner såldes av oss 2024-07-11. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Lummelunda Kinner.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.