Östra Hansegatan 32 E / Visby - Öster / Visby / Gotland

2:a i Solberga park

Slutpris
2 180 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 895 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-05-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östra Hansegatan såldes av oss 2019-05-02. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Östra Hansegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En centralt belägen 2:a med genomgående hög standard. Den öppna, moderna planlösningen ger en tilltalande rymd åt lägenheten. Vackra ekparkettgolv i hela lägenheten samt genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Ett välutrustat och funktionellt kök med vit skåpinredning från Myresjökök. Duschrummet har kaklade väggar och ett eluppvärmt klinkergolv samt egen tvättmaskin och torktumlare. Ett bra sovrum med garderober som tillsammans med klädkammaren utgör tilltagna förvaringsmöjligheter.
Solberga park har ett attraktivt och centralt läge med gångavstånd till Östercentrum. Stor omsorg har lagts på utemiljön i området, häckar och träd ramar in husen och växtligheten skiftar med årstiderna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration