Peder Hardings väg 8 / Visby - Länna / Visby / Gotland

Enplansvilla i centralt läge

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
78/76 kvm
Driftkostnad
30 500 kr/år
Tomtarea
659 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-10-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Peder Hardings Väg såldes av oss 2017-10-02. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Peder Hardings Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Länna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Enplansvilla i mycket centralt läge med insynsskyddad baksida med kvällssol. Interiören är genomgående ljust hållen med målade trägolv i sovrummen och hallen. Det helkaklade duschrummet renoverades nyligen och då gjordes även dränering, byte av källarfönster, fiberanslutning och ny terrass. Vardagsrum med öppen spis och skjutdörr mot köket som har skåpinredning av ek med vitrinskåp, vinkyl och rostfria maskiner. Hel källare med ytterligare sovrum. På baksidan finns två uteplatser, en i anslutning till vardagsrummet och en stor trälagd i tomtens nordvästra hörn. Inom några minuters ligger innerstaden, affärer, Östercentrum och flertalet skolor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration