Peder Hardings väg 4E

Peder Hardings väg 4E

Slutpris

6 150 000 kr


Visby - Söder— Visby— Gotland

Peder Hardings väg 4E


Slutpris
6 150 000 kr

Visby - Söder— Visby— Gotland

Unik vindsvåning med centralt läge!

Unikt tillfälle att förvärva en smakfull och exklusiv vindsvåning som färdigställdes 2020. Genomgående snygga och högkvalitativa materialval i sober färgskala och ett fantastiskt ljusflöde från stora fönster med markiser. Trivsam och energieffektiv vattenburen golvvärme i samtliga rum. Lägenheten har en spännande och modern planlösning med generös takhöjd och vardagsrum/kök som en central mittpunkt med access till samtliga tre sovrum och duschrum. Här har man satsat på naturliga ytskikt som är både snygga och hållbara över tid så som vackra ekgolv med bredare plankor, kalkstensklinkers, bänkskiva och stänkskydd i kalksten vilket bidrar till den höga standarden som lägenheten besitter. Från den infällda takterassen som är helt insynsskyddad har man en fin vy över hustaken och även en liten skymt av havet.

Lägenhetens läge utgör ett av det bästa i föreningen, högst upp i huset dit omgivningens brus inte når och dessutom helt utan insyn. Hissen tar dig upp till det egna bostadsplanet vilket medför lugn och ro i trapphuset och en angenäm tysthet i hela lägenheten .
Området prisades 2021 med Region Gotlands arkitekturpris där motiveringen bland annat löd ”Den goda bostadsmiljön går hand i hand med hög arkitektonisk kvalitet”

Ett fantastiskt läge alldeles utanför Söderport med gångavstånd till innerstaden och Visbys centrala delar.
Här bor du i en förening med låga månadsavgifter och med generösa stadgar som tillåter uthyrning samt kan acceptera juridisk person som köpare efter särskild prövning.


Boarea
86 kvm
Avgift
2 976 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-03-22

Mäklarhuset Gotland

Denna lägenhet på Peder Hardings väg såldes av oss 2022-03-22. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Peder Hardings väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.