Rådstugugränd 4

Rådstugugränd 4


Visby innerstad— Visby— Gotland

Rådstugugränd 4



Visby innerstad— Visby— Gotland

Vindslägenhet mitt i Visby Innerstad!

Välkomna till ert nya boende i denna vindslägenhet mitt i Visby Innerstad, trots läget är det tyst i lägenheten eftersom den ligger högst upp och entré via lugn gata.

Vindslägenhet med synliga takbjälkar och möjlighet att inreda / öppna upp vinden! Boarea om 68 m² fördelat på 2 rum och kök och 4 st takfönster/takkupor. Trevligt stort kök med bardisk och matplats för 6-8 personer. Från köket är det en öppen passage som kan användas såsom arbetsplats innan man kommer till det mysiga vardagsrummet. Sovrum med garderober bakom draperi. Duschrum med klinkergolv och golvvärme samt kaklade väggar. Egen tvättmaskin och torktumlare. Varje bostadsrättsinnehavare betalar sin egen uppvärmning och el. Fiber finns i lägenheten och ingår i månadsavgiften.

I föreningen finns det gemensam tvättstuga i källaren samt förråd till lägenheten tillsammans finns även en innergård. Föreningen har inga p-platser.

Förening med 16 st lägenheter och 4 st lokaler och med en bra ekonomi.


Boarea
68 kvm
Avgift
1 445 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-02-14

Mäklarhuset Gotland

Denna lägenhet på Rådstugugränd såldes av oss 2023-02-14. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Rådstugugränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.