Stenkumla Kube 402 / Stenkumla - Visby Närområde / Visby / Gotland

Välplanerad 1,5-plansvilla på barnvänlig hörntomt i Stenkumla

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea/biarea
142/49 kvm
Driftkostnad
37 550 kr/år
Tomtarea
1 974 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-07-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Stenkumla Kube såldes av oss 2019-07-01. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Stenkumla Kube

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenkumla - Visby Närområde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymligt och välplanerat Hultfredshus i 1,5 plan på barnvänlig hörntomt i Stenkumla! Här bor du med ett bekvämt pendlingsavstånd till Visby.

Villan har ett ljust och rymligt kök med matplats i burspråk som ger ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrum med braskamin och utgång till en stor trälagd altan. Här ryms den stora familjen då det totalt finns fyra sovrum men med möjlighet till fem sovrum genom det stora allrummet på ovanvåningen. På bottenvåningen finns både badrum och duschrum samt även en toalett på ovanvåningen. Väl tilltagna förrådsutrymmen i det vidbyggda förrådet samt invändigt förråd.

På baksidan av huset finns en stor trälagd altan med pool samt härliga grönytor med plats för egna odlingar. På tomten finns även ett litet hönshus med tillhörande hönsgård.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.