Trädgårdsgatan 461 / Visby - Yttre Furulund / VISBY / Gotland

3:a med stor balkong!

Slutpris
1 910 000 kr
Boarea
80.5 kvm
Avgift
4 507 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trädgårdsgatan såldes av oss 2019-10-29. Se alla våra försäljningar i VISBY samt även på Trädgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Yttre Furulund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett stort nöje kan vi nu förmedla denna riktigt bra planerade 3:a på övervåningen med en stor balkong mot innergården och i öster läge.

Bostadsrätt på våning 2 av 2 med egen entré i markplan. Lägenheten känns rymlig, luftig och ljus genom den öppna planlösningen mellan kök, hall, matrum och vardagsrum. Trevlig matplats som har en spaljé mot trappan. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen som har tak och vetter ut mot innergården i östligt läge.

Yttre Furulund är ett lugnt och välvårdat område med närhet till fina strövområden och till det nya affärsområdet Stenhuggaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.