Västerhejde Hallbrosvägen 20 B / Västerhejde - Visby Närområde / Visby / Gotland

Nybyggt och inflyttningsklart!

Boarea
102 kvm
Avgift
3 638 kr/mån
Rum
4,5 rum (3-4 sovrum)
Våning
1-3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västerhejde Hallbrosvägen såldes av oss 2020-10-09. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Västerhejde Hallbrosvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västerhejde - Visby Närområde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till ert nya moderna boende i 3-plan!

Inflyttningsklar ny bostadsrätt från april i år med tilltalande planlösning och snygg interiör. Bostadsrätt i 3-plan om 102 m² fördelat på 4,5 rum och kök i mycket modern och bra standard.

Bottenvåning med trevligt kök och allrum samt utgång till en trälagd uteplats om 50 m² i rätt solläge, sydvästläge. På bottenvåningen finns även ett mindre sovrum/arbetsrum om 5 m² samt duschrum med egen tvättmaskin. Mellanvåningen erbjuder 2 stora sovrum samt badrum med badkar, riktigt fräscht! Ovanvåningen har ett stort allrum / sovrum om 17 m² samt utgång till balkong / takterrass i sydvästläge.

Till bostadsrätten finns det även ett förråd om 5,5 m². P-plats för bilen är precis utanför entrédörren.

Mån. 3 988 kr exkl värme, el och vatten samt fiber.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.