Visborgsgatan 28 A / Visby - Söder / Visby / Gotland

Rymlig etta i Linden!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 864 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Visborgsgatan såldes av oss 2019-11-07. Se alla våra försäljningar i Visby samt även på Visborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visby - Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig etta på andra våningen med ett centralt läge intill Södercentrum. Här möts du av en fin lägenhet med välplanerade 44 m² och en tilltalande öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Det rymliga vardagsrummet har en separat sovalkov som är möjlig att skärma av. Köksdelen har klinkergolv samt skåpinredning i ek och maskiner i rostfritt. Ifrån vardagsrummet tar man sig till balkongen under tak där du skymtar havet över hustaken i området vid Palissaderna samt vy över Södercentrum.

Huset har hiss som även går ner till garage och förråd. I den välskötta föreningen finns även en gemensamhetslokal med kök och ett generöst allrum samt en uthyrningslägenhet för gästande släkt och vänner.
Den vackra innergården har en gemensam uteplats med en charmig paviljong, stensättningar och vy ut över havet.
Här bor du i ett lugnt men ändå väldigt centralt område med närhet till Visbys innerstad, hamnen samt gångavstånd till mataffär.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.