Strömma 108 / Älvsered / Falkenberg

Lev din dröm i Älvsered!

Slutpris
850 000 kr
Boarea/biarea
158/27 kvm
Driftkostnad
10 600 kr/år
Totalareal
3 800 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2019-02-21
Bostaden är såld!

Denna villa på strömma såldes av oss 2019-02-21. Se alla våra försäljningar i Älvsered samt även på strömma

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älvsered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket charmig villa som hämtat ur ett avsnitt med Ernst. Ingen har bott här sedan 2011, taket byttes något år efter men här behövs en hel del krafttag gällande både avlopp och värmekälla, men här finns också en spirande potential i bevarade detaljer som t.ex. de vackra uppmurade öppna spisarna både i markplan och på ovanvåningen, snidade detaljer, vackra trägolv som väntar på att få slipas och omsorgsfulla små byggnationer som t.ex. det fina, inbyggda vinstället vid vedspisen i matrummet.
Den inbjudande verandan och det naturnära läget bidrar till den lantliga idyllen och läggs en smula omsorgsfulla tankar, kärlek och kanske lite svett så har man här en stor möjlighet till ett fantastiskt drömboende på den halländska landsbygden. Tomten är 3 800 kvm stor och grannar finns på lagom avstånd d.v.s. att de inte syns - men de finns där en bit bort.

I Älvsered finns dessutom både förskola, skola, butik, restaurang och inlandsturismen är stor här tack vare läget nära skog, natur, sjöar och mycket mer!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.