Strömma 108

Strömma 108

Slutpris

850 000 kr


Älvsered— Falkenberg

Strömma 108


Slutpris
850 000 kr

Älvsered— Falkenberg

Lev din dröm i Älvsered!

Mycket charmig villa som hämtat ur ett avsnitt med Ernst. Ingen har bott här sedan 2011, taket byttes något år efter men här behövs en hel del krafttag gällande både avlopp och värmekälla, men här finns också en spirande potential i bevarade detaljer som t.ex. de vackra uppmurade öppna spisarna både i markplan och på ovanvåningen, snidade detaljer, vackra trägolv som väntar på att få slipas och omsorgsfulla små byggnationer som t.ex. det fina, inbyggda vinstället vid vedspisen i matrummet.
Den inbjudande verandan och det naturnära läget bidrar till den lantliga idyllen och läggs en smula omsorgsfulla tankar, kärlek och kanske lite svett så har man här en stor möjlighet till ett fantastiskt drömboende på den halländska landsbygden. Tomten är 3 800 kvm stor och grannar finns på lagom avstånd d.v.s. att de inte syns - men de finns där en bit bort.

I Älvsered finns dessutom både förskola, skola, butik, restaurang och inlandsturismen är stor här tack vare läget nära skog, natur, sjöar och mycket mer!


Boarea/biarea
158/27 kvm
Driftkostnad
10 600 kr/år
Tomtarea
3 800 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2019-02-21

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på strömma såldes av oss 2019-02-21. Se alla våra försäljningar i Älvsered samt även på strömma.

Boka värdering

Johanna Knutsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.