Åsa Strandväg 16

Åsa Strandväg 16

Slutpris

4 500 000 kr


Åsa - Skytteviken— Åsa— Kungsbacka

Åsa Strandväg 16


Slutpris
4 500 000 kr

Åsa - Skytteviken— Åsa— Kungsbacka

Boende med ett havsnära och centralt läge

Välkommen till Åsa Strandväg 16!
Om man bor på en adress med detta namn förstår man att man inte har långt till salta bad och möjligheten till ett enkelt strand- och båtliv. Här erbjuds ett ljust hem om 72 välplanerade kvadratmeter med tre sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning med en skön eldstad. Detta boende passar både för dig som söker ett underbart fritidshus eller för dig som drömmer om ett havsnära boende hela året. Det vidbyggda uterummet är ljuvligt för de svalare kvällarna eller om man hellre sitter på altanen och njuter av en skön trädgårdstomt med både fuktträd, blommor och stora gräsytor för lek. På fastigheten finns också ytterligare byggnad med ett gästrum och "lekstuga/lekrum", men för den som önskar finns möjlighet till ett framtida tonårsboende eller för uthyrning.

Huset består av ett ljust lite äldre kök med fönster mot tomten samt en skön matplats i en öppen planlösning med vardagsrummet där man även njuter av värmen från eldstaden som är centralt placerad. I huset finns också tre sovrum, kombinerat bad- och tvättrum och en toalett.

Åsa Strandväg 16 är vackert beläget på en härlig och rogivande hörntomt med fruktträd, många soltimmar och stora gräsytor. Här bor man på återvändsgata i ett område med blandad bebyggelse. Åsa - Skytteviken är en mycket attraktivt och trivsam del av centrala Åsa som uppskattas av många. På ett stenkast avstånd nås Skyttevikens badplats och en kortare promenad tar oss till Åsa centrum för både service, skola (F-9) och täta kommunikationer.
Vi ses i Skytteviken!
Välkommen.


Boarea/biarea
72/14 kvm
Driftkostnad
38 005 kr/år
Tomtarea
1 241 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-07-26

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Åsa Strandväg såldes av oss 2023-07-26. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Åsa Strandväg.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.