Åsa Tallväg 21 / Åsa - Kuggaviken / Åsa / Kungsbacka

Karaktärsfull fastighet med ett unikt havsnära läge!

Slutpris
4 125 000 kr
Boarea
38 kvm
Driftkostnad
19 618 kr/år
Tomtarea
1 357 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-01-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Åsa Tallväg såldes av oss 2020-01-31. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Åsa Tallväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åsa - Kuggaviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Åsa Tallväg 21 finns nu chansen att skapa ett boende helt efter egen smak! Ett mycket unikt och vackert läge med en fantastisk utsikt över havets skådespel. Här finns möjligheten till ett idylliskt fritidsboende eller förverkligande av en dröm med ett havsnära året-runt boende. För den som önskar ett fritidshus så finns det kök med spis/ugn, kylskåp, diskbänk och viss förvaring. Här finns ett ljust och härligt vardagsrum i öppen planlösning med en öppen spis, två sovrum och ett mindre badrum med duschhörn. Tvättmaskinen hittar man på utsidan i ett förråd vid entrén vid sidan om ytterligare ett förråd. Från vardagsrummet når man uterummet med vyn mot havet. Här finns plats för såväl matplats och en mindre soffgrupp för skönt umgänge med familj och vänner.
Med ett av Åsas bästa lägen, alldeles intill salta klippbad , har du även nära till både strand , småbåtshamn och en Kuggavikens badförening med bastu. På cykelavstånd når man även skola, service och kommunikationer. Här finns allt för familjen som vill kunna njuta av det bästa Åsa har att erbjuda.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.