Åsa Tallväg 21

Åsa Tallväg 21

Slutpris

4 125 000 kr


Åsa - Kuggaviken— Åsa— Kungsbacka

Åsa Tallväg 21


Slutpris
4 125 000 kr

Åsa - Kuggaviken— Åsa— Kungsbacka

Karaktärsfull fastighet med ett unikt havsnära läge!

På Åsa Tallväg 21 finns nu chansen att skapa ett boende helt efter egen smak! Ett mycket unikt och vackert läge med en fantastisk utsikt över havets skådespel. Här finns möjligheten till ett idylliskt fritidsboende eller förverkligande av en dröm med ett havsnära året-runt boende. För den som önskar ett fritidshus så finns det kök med spis/ugn, kylskåp, diskbänk och viss förvaring. Här finns ett ljust och härligt vardagsrum i öppen planlösning med en öppen spis, två sovrum och ett mindre badrum med duschhörn. Tvättmaskinen hittar man på utsidan i ett förråd vid entrén vid sidan om ytterligare ett förråd. Från vardagsrummet når man uterummet med vyn mot havet. Här finns plats för såväl matplats och en mindre soffgrupp för skönt umgänge med familj och vänner.
Med ett av Åsas bästa lägen, alldeles intill salta klippbad , har du även nära till både strand , småbåtshamn och en Kuggavikens badförening med bastu. På cykelavstånd når man även skola, service och kommunikationer. Här finns allt för familjen som vill kunna njuta av det bästa Åsa har att erbjuda.
Välkommen på visning!


Boarea
38 kvm
Driftkostnad
19 618 kr/år
Tomtarea
1 357 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-01-31

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Åsa Tallväg såldes av oss 2020-01-31. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Åsa Tallväg.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.